Poradna_obrazek_canva.png
Katalog odpadů

Předcházení vzniku odpadů: Podcast 4. díl. Potraviny

| autor: Redakce| zdroj: Komunální ekologie0

podcast_bioodpad_na web
zdroj: redakce

Náš host, Anna Strejcová z iniciativy Zachraň jídlo, dnes naznačí jak by se společnost i jednotlivec měl chovat k potravinám tak, aby generoval co nejméně odpadu.

Projekt byl podpořen Ministerstvem životního prostředí.

Projekt nemusí vyjadřovat stanoviska MŽP.

logo_MZP_CZ_3.width-700

Komentáře

  1. Tento článek zatím ještě nikdo neokomentoval.

Okomentovat

Partneři

Vodárenství
Sovak
Zdravá města
Satturn
Wasten
JRK
SKS
Ecobat
Nadace Partnerství
Adapterra Awards
Teplárna ČB
EkoWATT
Solární asociace
AKU-BAT
I-tec
SmVaK Ostrava
Energie AG
Den malých obcí
Denios
PSAS
Rema
K-tech Komunální technika
Meva a.s.
EKO-KOM
ČEVAK
Povodí Vltavy
SRVO
Bert
ORGREZ